CHP ve Millet ittifakının Soma Belediye Başkan adayı belli oldu mu
Abdullah Saka Aday mı?
Soma eski Belediye Başkanı ve ADD Soma Şube Başkanı Önder Adar sosyal medya hesabından ‘Az Kaldı Soma’ başlığı ile yaptığı açıklama ‘Belediye başkanlığına aday mı?’ sorusunu akıllara getirmişti.
İlgili haberimize bu linkten ulaşabilirsiniz. Tıklayın>>>>Önder Adar’dan Sürpriz Açıklama?
Önder Adar’ın bu açıklamasından saatler sonra yaptığı şu paylaşım haberimizde ki CHP’nin Soma Belediye Başkan Adayının Abdullah Saka olacağını güçlendirdi. Adar paylaşımında Soma Aktüel’in ilk haberinde yer verdiği Saka ile olan resmini kullandı.

Abdullah Saka Aday olacak mı?
Soma siyaset kulislerinde CHP’nin adayının Abdullah Saka olduğu yönünde iddalar artmaya başladı. Millet ittifakının Soma ‘da CHP Adayını destekleyeceği açıklaması CHP’lileri sevindirmişti. CHP ve Abdullah Saka cephesinden konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, Milet ittifakının Soma’da CHP adayini desteklemesi ile aday ismi konusunda Abdullah Saka’nın ağır bastığı konuşuluyor. Önder Adar’ın paylaşımları da bu iddiayı güçlendiriyor. Gözler artik Saka ve CHP Soma teşkilatına çevrildi.