Manisa İl Sağlık Müdürlüğü, ’14 Mart Tıp Bayramı’nı düzenleyeceği Şenlik ile kutlayacak. Şenlik kapsamında sağlık çalışanları ve yakınlarına yönelik Satranç Turnuvası da düzenlenecek.
Manisa İl Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklama ile 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle
17 Mart 2019 Pazar günü Manisa Şehir Hastanesi’nde şenlik düzenleneceğini duyurdu.
Sağlık çalışanları için Satranç Turnuvası
Konula ilgili Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
”Müdürlüğümüz Sağlığın Geliştirilmesi Birimi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle 17 Mart 2019 Pazar günü saat: 11:30 – 15:00 arasında Manisa Şehir Hastanesi’nde şenlik düzenlenecektir. Şenlikte lisans zorunluluğu olmaksızın, 10 yaş altı ve açık kategori olmak üzere 2 kategoride satranç turnuvası yapılacaktır. Turnuva bitiminde başarılı olanlara madalya ve hediye, tüm katılımcılara katılımcı belgesi verilecektir. Şenlikte ayrıca sportif faaliyetler, müzik dinletisi ve öğle yemeği yer alacaktır.
Turnuvaya ilimizdeki tüm sağlık çalışanları ve aileleri başvurabilir.
Turnuvaya katılım için 4448045 dahili: 3049 telefon numarası veya projemsm@gmail.com e-mail adresinden 12 Mart 2019 Saat 17:00 kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.”
